top of page
b_B0I0897.jpg

TULE MUKAAN TIIMIIMME!

Brändö Lax on kasvattanut kalaa vuodesta 1984 alkaen Ahvenanmaan saaristossa. Toimitamme samana päivänä perattua tuoretta kirjolohta, siikaa sekä mätiä kalatukkuliikkeille ja kalanjalostajille.

Brändö Lax on paikallisesti omistettu yritys, jolla on juuret syvällä Ahvenanmaan saaristossa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota vastuullisesti tuotettua ja herkullista kotimaista kalaa nyt ja tulevaisuudessa. Tiimimme on pieni ja sitoutunut, ja arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja kehittymishalua.

Piskuinen Brändö on Ahvenanmaan itäisin kunta, Kustavin naapurissa. Saaristokuntaan pääsee Turusta kätevästi muutamassa tunnissa. 

Taloushallinnon assistentti (äitiyslomasijaisuus)

Haemme nyt talousassistenttia äitiyslomasijaisuuteen ajalle 15.2.2024 – 31.1.2025. Koeaika on 4 kuukautta. Mahdollisuus myös pidemmälle työsuhteelle tarvittaessa.

Tehtävä on kokoaikainen. Työaika on maanantaista perjantaihin toimistoaikana, ja työssä on myös osittain etätyömahdollisuus.

Talousassistenttina työskentelet hallinnollisten tehtävien parissa, kuten osto- ja myyntireskontra, palkanlaskenta ja muut taloushallinnon tehtävät.

Voit olla vastavalmistunut tai sinulla on jo pidempi työkokemus. Haemme ennen kaikkea huolellista, järjestelmällistä ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä.

Pääasialliset työtehtävät

  • Tuonti- ja vienti-ilmoitukset

  • Osto- ja myyntireskontra

  • Työajanseuranta ja palkanlaskenta

  • Raportointi viranomaisille

Sopiva tausta

  • Talousalan koulutus tai vastaava työkokemus

  • Hyvä ruotsin, suomen ja englannin kielen taito

  • Kokemusta nykyaikaisista IT-työkaluista ja talousjärjestelmistä

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 26.1.2024 sähköpostitse osoitteeseen henrik.andersin@brandolax.ax. Liitä hakemukseesi mukaan palkkatoive ja CV.

bottom of page