top of page

BRÄNDÖ LAXIN KALA ON HYVÄÄ

IMG_2922.jpg

MONIPUOLISTA JA NAUTINNOLLISTA

Kala taipuu moneksi ja sopii niin arkeen kuin juhlapöytäänkin. Kotimaisesta kasvatetusta kirjolohesta ja siiasta loihdit kalakeittoa, uunikalaa, grillikalaa, graavikalaa, kylmä- tai lämminsavustettua kalaa, kalapullia, sushia – vain mielikuvitus on rajana. Lusikallinen mätiä paahtoleivän päällä taas kohottaa hetkessä arjen yläpuolelle. Kala on myös pikaruokaa parhaasta päästä – muutama minuutti pannulla ja se on valmista!

TERVEELLISTÄ

Kalassa on runsaasti proteiinia, hyviä omega-3-rasvahappoja sekä D-vitamiinia. Myös seleeniä, B12-vitamiinia, jodia, kaliumia ja fosforia saa kalasta. Ravitsemussuositusten mukaan kalaa olisikin hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa eri kalalajeja vaihdellen.

 

Kalan hyödyllisten rasvahappojen on osoitettu vähentävän sydän- ja verisuonitautiriskiä. Sekä kasvatetulla kirjolohella että siialla onkin Suomen Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki.

parempi_valinta.png
b_B0I3046.jpg

LAADUKASTA JA TUORETTA

Kalamme on turvallinen ja terveellinen elintarvike, jonka alkuperä pystytään jäljittämään aina mätimunaan asti poikastuottajille. Brändö Laxilla me pystymme toimittamaan aamulla nostettua kalaa saman päivän aikana asiakkaillemme. Kalamme kasvaa lähellä suomalaista kuluttajaa, jolloin se pysyy tuoreena ja laadukkaana.

 

Perkaamme kalat käsityönä, jolloin kala kulkee useamman käsiparin kautta ja näin ollen pystymme tarkkailemaan laatua tehokkaasti. Huolehdimme myös kylmäketjun säilyvyydestä asiakkaallemme asti. Perkuuhallin HACCP-pohjaisen omavalvontasuunnitelman avulla varmistamme kalan elintarviketurvallisuuden, ja toimintaa sekä hygieniaa kehitetään jatkuvasti yhdessä vuoropuhelulla esimerkiksi hallin siivouksesta vastaavien henkilöiden kanssa.

bottom of page