top of page
ilmasta1_edited.jpg
BL_bw.png
5af67a96-535a-40af-8522-ec85e1739eae.jpg

LUONTAINEN

Hyvinvoiva luonto on meille elinehto. Elämme ja teemme töitä luonnon kanssa harmoniassa ja siihen vahvasti kytkeytyen. Vuodenaikojen vaihtelu ja luonnonolosuhteet asettavat puitteet tekemisellemme. Ainutlaatuinen saaristoluontomme on meille paitsi työkaveri myös jokapäiväinen hyvinvoinnin lähde. 

TINKIMÄTÖN

Meille on sydämen asia tarjota sinulle parasta mahdollista laatua ja tuottaa se toimimalla ympäristöä kunnioittaen ja vastuullisesti. Kasvatamme kalamme itse ja vastaamme niiden hyvinvoinnista joka päivä. Teemme perkuun käsityönä, koska se varmistaa korkean laadun. Tarjoamme sinun käyttöösi kaiken tietomme ja osaamisemme siitä, millaista on laadukas kala ja miten sitä kasvatetaan vastuullisesti. 

b_B0I3525.jpg
b_B0I1577.jpg

TULEVAISUUTEEN SUUNTAUTUVA

Pieni saaristoyhteisömme ja ihmisemme ovat meille tärkeitä ja samalla myös olemassaolomme edellytys. Haluamme omalla tekemisellämme edistää hyvän elämän mahdollisuuksia saaristossa ja pitää huolta omistamme. Haluamme myös omalta osaltamme olla edelläkävijöitä ja edistää koko alan kehitystä niin, että kalankasvatus merellä on tulevaisuudessa entistäkin vastuullisempi tapa tuottaa laadukasta ja terveellistä ruokaa meille kaikille.

bottom of page